Panerad sejfilé med sparris- och äggsås

4 pers

4st sejfiléer
mandelmjöl för panering
Rått ägg
Smör för stekning
Flingsalt och vitpeppar

1 burk vitsparris (nettovikt 200 g)
3 st hårdkokta ägg
2 dl vispgrädde
0,5-1 dl av sparrisspad
Salt och peppar

Knäck ägget och vispa upp det lite. Häll upp mandelmjöl på en flat tallrik. Doppa filéerna först i ägget och sen i mandelmjölet.
Stek sedan filéerna i smöret, några minuter på varje sida. (Fisk går jätte fort, så ha koll så att de inte blir torra). Salta och peppra.
Ta ur filéerna ur stekpannan, klipp sönder den vita sparrisen och häll i dom i stekpannan med 0,5-1 dl spad + vispgrädden. Skiva i de kokta äggen, salta och peppra efter smak. Låt såsen få koka upp.Servera gärna någon sallad tillsammans med fisken och såsen.