Fisk med krossade tomater och kokosmjök

4 pers

4st torskfiléer (går bra med annan vit fisk)
400g krossade tomater
250ml kokosmjölk (använder Garants)
Salt och peppar

Blandade rotfrukter, som skärs i stavar.
(Valde morötter, palsternacka och sötpotatis)
Salt och pepper
Kokosolja

Sätt ugnen på 225 grader.
Gotta rotfruksstavarna i kokosoljan (värm den så den smälter och häll över). Lägg sedan stavarna på en plåt med bakplåtspapper.
Sätt in i mitten av ugnen i ca 30 min.

Börja sedan med fisken. Häll krossade tomater och kokosmjölk ner i en stekpanna. Salta och peppra efter smak. När det har börjat koka, lägg ner fisken i såsen. Låt fisken få gotta sig några minuter på var sida.

Sedan är det bara att servera :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *